ILse

Perinteikäs ja samaan aikaan jatkuvasti uudistuva seuratoiminta on parhaimmillaan hyvin antoisaa ja tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin kokemuksiin ja elämyksiin. Tarvitsemme uusia vapaaehtoisia jatkuvasti mukaan, jotta toiminta pysyy vireänä. Ota yhteyttä toimistoon, jos olet kiinnostunut!

Imatran Liikuntaseura ILse ry on tarjonnut vuodesta 1952 jäsenilleen liikuntaa monin eri muodoin. Koulutettujen ohjaajien johdolla kunnonkohennusta saavat sekä vauvat että vaarit,  liikunnan harrastaminen ei siis katso ikää. Mukavassa joukossa kunto kohenee ja mieli virkistyy.

Imatran Liikuntaseura ILse ry on Suomen Voimisteluliiton jäsenjärjestö. Suomen Voimisteluliittoon kuuluu noin 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 117 000 jäsentä ja se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi.

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät. Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään. ILse on saanut sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.

Seurassamme panostetaan aikuisliikunnassa terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan ja olemme myös sitoutuneet pitkäjännitteiseen jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. ILsen aikuisliikunnan viikko-ohjelma sisältää useita erilaisia ja -tasoisia ryhmäliikuntatunteja.

Lapsille ja nuorille suunnattuja erilaisia harrastustunteja löytyy lukujärjestyksestä runsaasti ja telinevoimistelun kilparyhmille on omat tuntinsa. Voimistelukoulu antaa tukevan pohjan lajille kuin lajille. Telinevoimistelu on puolestaan kerännyt innokkaat harrastajat sekä valmentajat yhteen ja nyt ryhmissä harjoitellaan varsin tavoitteellisesti. Harraste- ja kilpatelinevoimistelun puolella on tarjolla useita eritasoisille voimistelijoille suunnattuja ryhmiä. Lisäksi perheliikunta, volttitunnit ja FreeGym ovat myös saavuttaneet suuren suosion. Lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo myös paljon vastuuta. Merkki on lupaus laadusta.

Seuran liikuntapaikkoina toimivat Imatran Urheilutalo ja eri koulut ympäri kaupungin. Lisäksi liikuntaryhmät kokoontuvat viikottain myös Tainiotalolla ja Vuoksenniskan Työväentalolla. ILsen jäseniä palvellaan seuran toimistossa, joka sijaitsee Imatran Urheilutalon aulassa.

Suomen Voimisteluliiton lisäksi ILse tekee yhteistyötä myös monien muiden eri sidosryhmien kanssa. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat Suomen Voimisteluliitto ry:n lisäksi mm. Imatran kaupunki, paikalliset yritykset ja muut seurat. Yhteistyö eri tahojen kanssa mahdollistaa monipuolisen ja laadukkaan liikunnantarjonnan eri ikäisille vuodesta toiseen.

Tavoitteenamme on levittää liikunnan ilosanomaa eteenpäin! On tärkeää, että kaikki saavat kokea liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä!

 

Tutustu toimintaamme:
Kevätnäytös (2019)