ILse

Perinteikäs ja samaan aikaan jatkuvasti uudistuva seuratoiminta on parhaimmillaan hyvin antoisaa ja tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin kokemuksiin ja elämyksiin. Tarvitsemme uusia vapaaehtoisia jatkuvasti mukaan, jotta toiminta pysyy vireänä. Ota yhteyttä toimistoon, jos olet kiinnostunut!

Voimisteluliiton jäsenseurana otamme osaa vastuullisuustyöhön. Vastuullisen voimistelukulttuurin luominen on koko voimisteluväen yhteinen urakka, jolla taataan kaikille turvallinen ja tasavertainen toimintaympäristö hyvässä seurassa, unohtamatta puhtaasti kilpailemista ja ympäristöä.

Imatran Liikuntaseura ILse ry on tarjonnut vuodesta 1952 jäsenilleen liikuntaa monin eri muodoin. Koulutettujen ohjaajien johdolla kunnonkohennusta saavat sekä vauvat että vaarit,  liikunnan harrastaminen ei siis katso ikää. Mukavassa joukossa kunto kohenee ja mieli virkistyy.

Imatran Liikuntaseura ILse ry on Suomen Voimisteluliiton jäsenjärjestö. Suomen Voimisteluliittoon kuuluu noin 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 117 000 jäsentä ja se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi.

Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät. Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään. ILselle on myönnetty sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkki.

Seurassamme panostetaan aikuisliikunnassa terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan ja olemme myös sitoutuneet pitkäjännitteiseen jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. ILsen aikuisliikunnan viikko-ohjelma sisältää useita erilaisia ja -tasoisia ryhmäliikuntatunteja.

Lapsille ja nuorille suunnattuja kaikille avoimia harrasteryhmiä löytyy seuran monipuolisesta tuntitarjonnasta runsaasti. Lisäksi kilpatelinevoimistelijoille on tarjolla omat tasoryhmät. Harrastetelinevoimistelun voimistelukoulujen ikäluokittain jaetut ryhmät antavat tukevan pohjan liikunnalliselle elämäntavalle ja lajille kuin lajille. Harrastetelinevoimistelun tasoryhmissä tehdään lajiharjoitteita lapsilähtöisesti voimistelijoiden yksilölliset ominaisuudet huomioiden. Lisäksi tarjontaan kuuluvat perheliikunta, perhegym, ninjagym ja freegym ovat saavuttaneet kestosuosion. Lapset & nuoret osa-alueen tähtimerkin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo myös paljon vastuuta. Merkki on lupaus laadusta.

Seuran liikuntapaikkoina toimivat Imatran urheilutalo ja kaikki koulukeskukset ympäri kaupunkia. ILsen jäseniä palvellaan seuran etätoimiston kautta, jonka postiosoite sijaitsee Imatran urheilutalolla.

Suomen Voimisteluliiton lisäksi ILse tekee yhteistyötä myös monien muiden eri sidosryhmien kanssa. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat Suomen Voimisteluliitto ry:n lisäksi mm. Imatran kaupunki, paikalliset yritykset ja muut seurat. Yhteistyö eri tahojen kanssa mahdollistaa monipuolisen ja laadukkaan liikunnantarjonnan eri ikäisille vuodesta toiseen.

Tavoitteenamme on levittää liikunnan ilosanomaa eteenpäin! On tärkeää, että kaikki saavat kokea liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä!

Tutustu toimintaamme:
Kevätnäytös (2019)