Vakuutukset

Voimisteluliitto tarjoaa seuroilleen, harrastajilleen ja kilpaurheilijoilleen erilaisia vakuutuksia ja vakuutusetuja.

Tuplaturva on jäsenmaksuun sisältyvä jäsenetu, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen ja vapaaehtoisten tapaturmavakuutuksen.

Jumppaturva taas harrastejumppareille tarkoitettu tapaturmavakuutus.

Voimisteluliiton kilpailuissa kilpailevalta vaaditaan urheiluvakuutusehdon sisältävä tapaturmavakuutus – Jumppaturvavakuutus kelpaa ainoastaan lasten Stara -tapahtumissa. Lue lisää kilpailulisensseistä ja Sporttiturva-vakuutuksesta voimisteluliiton sivuilta

Jumppaturva harrastajille

ILse ei ole automaattisesti vakuuttanut harrastevoimistelijoitaan. Voimisteluliiton tarjoaman edullisen Jumppaturva-vakuutuksen voi ottaa seuramme kautta. Se löytyy ilmoittautumisohjelmamme ryhmälistauksesta. Vakuutuksen ottaminen on vapaaehtoista.

Jumppaturva on harrastejumppareille tarkoitettu vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Se ei siis koske kilpatason voimistelijoita, jotka voivat hankkia kilpailulisenssin oston yhteydessä itselleen Sporttiturva-vakuutuksen. Vakuutuksen voivat hankkia niin perheliikuntalaiset, voimistelukoululaiset, harrasteryhmien voimistelijat kuin aikuisten ryhmien osallistujatkin. Vakuutuksessa ei ole ikärajaa. Yksittäisen Jumppaturvavakuutuksen voi hankkia myös Stara-lisenssin oston yhteydessä. Vakuutus korvaa esim. harjoituksissa, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Vakuutus kelpaa Stara-lisenssin kanssa. Vakuutus on voimassa vain Suomessa. Vakuutetulla ei ole omavastuuta.

Jumppaturva-vakuutuksen hinta on 4,50 € ja vakuutuskausi on 1.9 - 31.8Vakuutus tulee voimaan 1.9. tai sen jälkeen klo 24.00 sinä päivänä, kun ilmoitus on rekisteröitynyt liittoon. 

Jumppaturvanvakuutusesite

 

Lisää voimisteluliiton vakuutuksista voit lukea täältä.