Hinnat

Kauden 2020-2021 hinnat julkaistaan elokuussa!

Kausi 2019-2020
RyhmäJäsenmaksuKausimaksuLisätietoja
Aikuisten liikuntaryhmät
Aikuiset20 €120 €Tuntimäärä vapaavalinnaisesti.
Opiskelijat/ eläkeläiset20 €60 €Vain 1 tunti viikossa.
Lasten ja nuorten harrasteryhmät
Voimistelukoulut10 €100 €1 tunti viikossa.
Volttikoulu10 €100 €50 min viikossa.
FreeGym10 €100 €50 min viikossa.
Perheliikunta (aikuinen ja lapsi)20 € ja 10 €70 €45 min viikossa.
Harrastetelinevoimistelu
Pronssi10 €100 €1 tunti viikossa.
Hopea10 €130 €1,5 tuntia viikossa.
Kulta10 €160 €2,5 tuntia viikossa.
Kilpatelinevoimistelu
Kilpa 110 €650 € 
Kilpa 210 €520 € 
Kilpa 310 €420 € 
Muut
Kertamaksu 5 €Maksetaan suoraan ohjaajalle.
Jumppaturva 4 €Vapaaehtoinen tapaturmavakuutus.

HUOM! Kokonaismaksu muodostuu seuran jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Seura pidättää oikeuden muutoksiin.

Jokaisen Imatran Liikuntaseura ry:n  toiminnassa mukana olevan tulee olla seuran jäsen ja maksaa jäsenmaksun lisäksi haluamistaan tunneista hinnaston mukainen kausimaksu. Kausimaksu käsittää sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksulasku ja kausimaksulasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. Maksettuja jäsen- ja kausimaksuja ei  hyvitetä.

Aikuisten kausimaksun maksettuaan Imatran Liikuntaseura ry:n jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämistä aikuisten ryhmäliikuntatunneista niin monelle kuin aika ja oma innostus antaa myöten ilman lisämaksuja (huom. Imatran Urheilutalon käyttömaksu 1,50 €/ kerta tai sarjakortilla edullisempi). Valitse ilmoittautumispalvelusta kuitenkin vähintään yksi ryhmä (tai useampia ryhmiä), joihin haluat pääsääntöisesti viikottain osallistua. Jos olet joskus estynyt saapumasta tunnille, emme tarvitse siitä erillistä ilmoitusta. Ryhmäliikuntatunneille, joissa on pieni ryhmäkoko (=Urheilutalon tunnit), tulee ilmoittautua ilmoittautumispalvelussa aina ryhmäkohtaisesti kauden alussa. Tällä varaat varmasti paikan kyseiselle tunnille.

ILse ei ole automaattisesti vakuuttanut harrastevoimistelijoitaan. Voimisteluliiton tarjoaman edullisen Jumppaturva-vakuutuksen voi ottaa seuramme kautta. Se löytyy ilmoittautumisohjelmamme ryhmälistauksesta. Vakuutuksen ottaminen on vapaaehtoista. Lue lisää: Vakuutukset

Uudet jäsenet voivat tilata jäsenkorttinsa toimistolta tai ohjaajalta maksun suoritettuaan. Vanhat jäsenet voivat tiedustella kortteihinsa uusia kausitarroja ohjaajilta.

Kausimaksun voit maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Tyky-Onlinen ja -setelien sekä ePassin avulla. Tutustu OHJEISIIN.

Urheilutalon käyttömaksu

Imatran Urheilutalon käyttömaksu on 1,50 €/ krt, sarjakortit 5 kpl/ 7,00 €, 10 kpl/ 12,50 €, 20 kpl/ 25,00 €, 50 kpl/ 50,00 €. Korttien viivakoodi luetetaan porttikoneessa alakertaan mennessä, jolloin käyntiportti aukeaa.  Tullessa kortteja ei enää näytetä.

Pyydämme huomioimaan, että kassan aukioloaikoja on lyhennetty. Näin ollen tarvittaessa tulee varustautua sarjalipulla tai ostaa lippu automaatista. Lippuja voi ostaa myös verkkokaupasta. Aulan lippuautomaatista saa lippuja korttimaksulla.

Lisätietoja: Imatran kaupunki, Uimahalli ja urheilutalo