Hinnat

Kausi 2018-2019
RyhmäJäsenmaksuKausimaksuLisätietoja
Aikuisten liikuntaryhmät
Aikuiset20 €120 €Tuntimäärä vapaavalinnaisesti.
Opiskelijat/ eläkeläiset20 €60 €Vain 1 tunti viikossa.
Lasten ja nuorten harrasteryhmät
Voimistelukoulut10 €100 €1 tunti viikossa.
Poikien volttitunnit10 €100 €50 min viikossa.
FreeGym10 €100 €50 min viikossa.
Perheliikunta (aikuinen ja lapsi)20 € ja 10 €70 €45 min viikossa.
Harrastetelinevoimistelu
Pronssi10 €100 €1 tunti viikossa.
Hopea10 €130 €1,5 tuntia viikossa.
Kulta10 €160 €2,5 tuntia viikossa.
Kilpatelinevoimistelu
Kisatytöt10 €500 € 
Pikkukisaajat10 €400 € 
Muut
Kertamaksu 5 €Maksetaan suoraan ohjaajalle.

HUOM! Kokonaismaksu muodostuu seuran jäsenmaksusta ja kausimaksusta.


Jokaisen Imatran Liikuntaseura ry:n  toiminnassa mukana olevan tulee olla seuran jäsen ja maksaa jäsenmaksun lisäksi haluamistaan tunneista hinnaston mukainen kausimaksu. Kausimaksu käsittää sekä syys- että kevätkauden.

Aikuisten kausimaksun maksettuaan Imatran Liikuntaseura ry:n jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämistä aikuisten ryhmäliikuntatunneista niin monelle kuin aika ja oma innostus antaa myöten ilman lisämaksuja (huom. Imatran Urheilutalon käyttömaksu 1,20 €/ kerta tai sarjakortilla 1 €/ krt).

Aikuisten tunneille, joissa on pieni ryhmäkoko (mm. Urheilutalon tunnit), tulee ilmoittautua aina ryhmäkohtaisesti. Tällä varaat varmasti paikan kyseiselle tunnille.

Lasten ja nuorten  maksu sisältää jumppaturvavakuutuksen. Seura ei vakuuta aikuisia jumppareita.

Uudet jäsenet voivat tilata jäsenkorttinsa toimistolta maksun suoritettuaan. Vanhat jäsenet voivat tiedustella kortteihinsa uusia kausitarroja puolestaan ohjaajilta syksyn aikana.

Otamme vastaan Smartum, Tyky ja Virike -seteleitä sekä sähköisiä Tyky-Online ja Eazybreak henkilöstöetuuksia. Liikuntasetelit on toimitettava ennen laskun eräpäivää toimistoon, jotta ne saadaan vähennettyä kausimaksulaskun loppusummasta. Sähköisiä maksuvälineitä käytettäessä on maksu suoritettava myös eräpäivään mennessä.

Jäseniemme toiveiden mukaisesti meillä käy lisäksi maksuvälineenä myös ePassin SporttiPassi. Sporttipassilla voit maksaa kausimaksun toimistolla ePassi -sovelluksella tai etukäteen verkkomaksulla, joka ei edellytä toimistolla käymistä.

Ohjeet Sporttipassin verkkomaksulla maksamiseen:
* Verkkomaksulla maksaessa tulee kirjautua sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla.
* Valitse verkkomaksut
* Aloita kirjoittamalla valikkoon Imatran Liikuntaseura ry/ Toimisto, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
* Kirjoita summa euroissa
* Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee tai laskun viite
* Paina maksa
* Saat meiltä suorituksen jälkeen uuden kausimaksulaskun sähköpostiisi, jossa on huomioitu tekemäsi Sporttipassin verkkomaksu.

Kyseessä on henkilökohtainen etu, jota voi hyödyntää vain etuuden saanut työntekijä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Jäsenmaksussa etua ei voi hyödyntää. Lisätietoa maksuvälineiden käytöstä saat toimistosta.

Urheilutalon käyttömaksusta

Imatran Urheilutalon käyttömaksu on 1,20 €/ krt, sarjakortit 5 kpl/ 5,00 €, 10 kpl/ 10,00 €, 20 kpl/ 20,00 €. Korttien viivakoodi luetetaan porttikoneessa alakertaan mennessä, jolloin käyntiportti aukeaa.  Tullessa kortteja ei enää näytetä.