Hinnat

Kauden 2024-2025 hinnat julkaistaan elokuussa viikolla 32!

Kausi 2023-2024
RyhmäJäsenmaksuKausimaksuLisätietoja
Aikuisten liikuntaryhmät
Aikuiset20 €120 €Tuntimäärä vapaavalinnaisesti.
Opiskelijat/ eläkeläiset20 €60 €Vain 1 tunti viikossa.
Lasten ja nuorten harrasteryhmät
Perheliikunta (aikuinen ja lapsi)20 € ja 10 €80 €45 min viikossa.
Perhegym (aikuinen ja lapsi)20 € ja 10 €80 €45 min viikossa.
Ninjagym10 €100 €50 min viikossa.
Freegym10 €100 €50 min viikossa.
Harrastetelinevoimistelu
Voimistelukoulut10 €100 €45 min-1 h viikossa.
Pronssi10 €100 €1 h viikossa.
Hopea10 €130 €1,5 tuntia viikossa.
Kulta10 €150 €2 tuntia viikossa.
Kilpatelinevoimistelu
Kilpa 10 €500 €Kausi 11 kk
Muut
Kertamaksu 5 €Maksetaan suoraan ohjaajalle.
Jumppaturva 4,50 €Vapaaehtoinen tapaturmavakuutus.
Kannattajajäsenyys10 €/ 20 €  

HUOM! Kokonaismaksu muodostuu seuran jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Seura pidättää oikeuden muutoksiin.

Jokaisen Imatran Liikuntaseura ry:n toiminnassa mukana olevan tulee olla seuran jäsen ja maksaa jäsenmaksun lisäksi haluamistaan tunneista hinnaston mukainen kausimaksu. Kausimaksu käsittää sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksulasku ja kausimaksulasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. Maksettuja jäsen- ja kausimaksuja ei hyvitetä.

Seuran kannattajajäseneksi voi liittyä kuka tahansa seuran tarkoituksen ja toiminnan tukemisesta kiinnostunut henkilö. Kannattajajäsenmaksu käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen tarkoituksen ja toiminnan tukemiseen. Kannattajajäseneksi voi ilmoittautua ilmoittautumispalvelun kautta. Kannattajajäsenyys ei sisällä harjoittelua seuran tarjoamissa liikuntaryhmissä.

Aikuisten kausimaksun maksettuaan Imatran Liikuntaseura ry:n jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämistä aikuisten ryhmäliikuntatunneista niin monelle kuin aika ja oma innostus antaa myöten ilman lisämaksuja (huom. Imatran Urheilutalon käyttömaksu 1,60 €/ kerta tai sarjakortilla edullisempi). Valitse ilmoittautumispalvelusta kuitenkin vähintään yksi ryhmä (tai useampia ryhmiä), joihin haluat pääsääntöisesti viikottain osallistua. Jos olet joskus estynyt saapumasta tunnille, emme tarvitse siitä erillistä ilmoitusta. Ryhmäliikuntatunneille, joissa on pieni ryhmäkoko (=Urheilutalon tunnit), tulee ilmoittautua ilmoittautumispalvelussa aina ryhmäkohtaisesti kauden alussa. Tällä varaat varmasti paikan kyseiselle tunnille.

ILse ei ole automaattisesti vakuuttanut harrastevoimistelijoitaan. Voimisteluliiton tarjoaman edullisen Jumppaturva-vakuutuksen voi ottaa seuramme kautta. Se löytyy ilmoittautumisohjelmamme ryhmälistauksesta. Vakuutuksen ottaminen on vapaaehtoista. Lue lisää: Vakuutukset

Uudet jäsenet voivat tilata jäsenkorttinsa toimistolta tai oman ryhmän ohjaajalta maksun suoritettuaan. Vanhat jäsenet voivat tiedustella kortteihinsa uusia kausitarroja ohjaajilta, jotka jakavat ne ryhmissä viimeistään lokakuun aikana tai aina pyydettäessä.

Kausimaksun voit maksaa myös Smartum, Virike ja Tyky -seteleillä sekä Eazybreakilla ja ePassilla. Tutustu huolellisesti ohjeisiin. Maksaminen henkilöstöetuuksilla ei vaadi toimistolla käyntiä.

Toimintamaksut poikkeustilanteissa

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seuralla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja jäsen- tai kausimaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa. 

ILse ei tavoittele taloudellista voittoa

Seuran jäsen- ja kausimaksutulot käytetään seuratoiminnan kustannusten maksamiseen. Kuluja syntyy mm. valmentajien ja ohjaajien palkoista, koulutuksista, väline- ja laitehankinnoista, tilavuokrista, Gramex- ja teostomaksuista, vakuutuksista, Suomen Voimisteluliiton jäsenmaksusta, jäsen- ja ilmoittautumispalvelu Hoikasta, seuran toimiston ylläpidosta ym. juoksevista menoista.

Liikuntapaikat

Urheilutalon käyttömaksu

Imatran Urheilutalon käyttömaksu on 2,00 €/ krt, sarjakortit 5 kpl/ 8,00 €, 10 kpl/ 15,00 €, 20 kpl/ 30,00 €, 50 kpl/ 60,00 €. Korttien viivakoodi luetetaan porttikoneessa alakertaan mennessä, jolloin käyntiportti aukeaa.  Tullessa kortteja ei enää näytetä. Tarkistusmaksu 84,00 €.

Pyydämme huomioimaan, että kassan aukioloaikoja on lyhennetty. Näin ollen tarvittaessa tulee varustautua sarjalipulla tai ostaa lippu automaatista. Lippuja voi ostaa myös verkkokaupasta. Aulan lippuautomaatista saa lippuja korttimaksulla.

Lisätietoja: Imatran kaupunki, Uimahalli ja urheilutalo