Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025 alkaa elokuussa.

Julkaisemme tarkemman ajankohdan ja lisätietoja myöhemmin.

Ohjeet ilmoittautumista varten

1. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen tehdään ainoastaan sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta.

2. Sisäänkirjautuminen palveluun

 • Vanhat jäsenet

  Rekisteröinti tehdään vain kerran, joten jos olet rekisteröitynyt palveluun  jo joskus aikaisemmin, älä tee sitä enää uudelleen ja luo itsellesi järjestelmään toisia käyttäjätunnuksia!

  Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi (tai Etunimi Sukunimi).

  HUOM! Järjestelmästä voi  tarvittaessa tilata sähköpostiin uuden salasanan klikkamalla "Unohditko salasanan?" -linkkiä ja noudattamalla ohjeita. Jos salasanan tilaaminen ei onnistu tai jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä toimistoon!
   
 • Uudet jäsenet

  Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymisellä (klikkaa vasemmasta laidasta kohta "Rekisteröityminen"). Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja valitse "Lähetä". Ohjelma antaa automaattisesti salasanan ruudulle ja lähettää sen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoita salasana muistiin ja kirjaudu palveluun  sisään.
   
 • Lapset

  Lapsen ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröimällä huoltaja palvelun käyttäjäksi (HUOM! Rekisteröinti tehdään vain kerran, joten jos olet rekisteröitynyt palveluun  jo joskus aikaisemmin, älä tee sitä enää uudelleen ja luo itsellesi järjestelmään toisia käyttäjätunnuksia!). Huoltaja kirjautuu siis palveluun omilla tiedoillaan ja liittää lapsensa tiedot alaisuuteensa (näin ollen mm. laskut ja tiedotteet ohjautuvat huoltajan sähköpostiin). Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä (eli tarvittaessa kaikki perheen lapset) omat tiedot -sivulla. Sivulta löytyy ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti” -painike, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot.

  Alaisuudessa olevia henkilöitä voi ilmoittaa ryhmiin ja alaisuudessa olevien henkilöjen tietoja pääsee tarvittaessa myös hallinnoimaan. Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita käyttäjiä, muista valita oikean ilmoitettavan nimi alasvetovalikosta ennen tunnin valitsemista.
   
 • Nuoret

  Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen.

3. Ilmoittautuminen

 • Sisäänkirjautumisen jälkeen voit aloittaa ilmoittautumisen. Noudata kaikkia palvelun ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Paikka ryhmässä on vahvistunut, kun olet saanut laskut sähköpostiisi (HUOM! Palvelu muodostaa jäsenmaksusta ja kausimaksusta erilliset laskut).
 • ILse ei ole automaattisesti vakuuttanut harrastevoimistelijoitaan. Voimisteluliiton tarjoaman edullisen Jumppaturva-vakuutuksen voi ottaa seuramme kautta. Se löytyy ilmoittautumisohjelmamme ryhmälistauksesta. Vakuutuksen ottaminen on vapaaehtoista. Vakuutuksessa ei ole ikärajaa ja sen hinta on 4,50 € (palvelusta lähetetään erillinen lasku sähköpostiin).

  Ongelmatilanteissa ota yhteyttä toimistoon, puh. 0400 245 228 tai ilsetoimisto@gmail.com.

4. Luettuasi nämä ohjeet huolella läpi, voit siirtyä ilmoittautumispalveluun alla olevasta linkistä.

Tervetuloa Tähtiseura ILsen iloiseen joukkoon!

Siirry ILsen sähköiseen ilmoittautumispalveluun

Olemme Tähtiseura!

Ryhmäkalenterista voit tarkistaa reaaliaikaisesti kaikkien ryhmien paikkatilanteen!

Liikunnan riemua
lasten ja nuorten ryhmissä!
Ryhmäliikuntatunteja jokaiselle!
Liikkumisen perustaitoja leikkien ja iloiten!
Monipuolista ja hauskaa!
Telinevoimistelun ja parkourin yhdistelmälaji!