Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 alkaa maanantaina 21.8.2017 klo 15.00.

Tiedustelut ja ilmoittautumisiin liittyvät asiat:
ILsen toimisto, puh. 0400 245 228 tai ilsetoimisto@gmail.com.

Ilmoittautumisten alkamispäivänä toimisto päivystää klo 15-20 (os. Kotipolku 2, Urheilutalo).

Aikuisten, lasten ja nuorten tunneille ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta!

Ilmoittautumiseen tarvitset internetyhteyden lisäksi myös sähköpostiosoitteen.
Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja ryhmissä on rajoitettu määrä. Ainoastaan telinevoimistelun kisaryhmiin ilmoittaudutaan ohjaajien kautta!

LUE HUOLELLA KOKO OHJE LÄPI ENNEN KUIN ALOITAT SISÄÄNKIRJAUTUMISEN JA ILMOITTAUTUMISEN.

Ohjeet ilmoittautumista varten

1. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen tehdään ainoastaan sähköisen ilmoittautumisohjelman kautta.

2. Sisäänkirjautuminen palveluun

 • Vanhat jäsenet: Rekisteröinti tehdään vain kerran, joten jos olet rekisteröitynyt palveluun  jo aikaisemmin, älä tee sitä enää uudelleen! Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi (tai Etunimi Sukunimi). HUOM! Järjestelmästä voi  tarvittaessa tilata sähköpostiin uuden salasanan klikkamalla "Unohditko salasanan?" -linkkiä ja noudattamalla ohjeita. Jos salasanan tilaaminen ei onnistu, ota yhteyttä toimistoon!
   
 • Uudet jäsenet: Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymisellä (klikkaa vasemmasta laidasta kohta "Rekisteröityminen"). Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja valitse "Lähetä". Ohjelma antaa automaattisesti salasanan ruudulle ja lähettää sen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoita salasana muistiin ja kirjaudu palveluun  sisään.
   
 • Lapset: Lapsen ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröimällä huoltaja palvelun käyttäjäksi (HUOM! Rekisteröinti tehdään vain kerran). Huoltaja kirjautuu siis palveluun ja liittää lapsensa tiedot alaisuuteensa (näin ollen mm. laskut ja tiedotteet ohjautuvat huoltajan sähköpostiin). Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä (eli tarvittaessa kaikki perheen lapset) omat tiedot -sivulla. Sivulta löytyy ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti” -linkki oikeasta reunasta, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot. Alaisuudessa olevia henkilöitä voi ilmoittaa ryhmiin ja alaisuudessa olevien henkilöjen tietoja pääsee tarvittaessa myös hallinnoimaan. Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita käyttäjiä, muista valita oikean ilmoitettavan nimi alasvetovalikosta ennen tunnin valitsemista.
   
 • Nuoret: Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen.

3. Ilmoittautuminen

 • Sisäänkirjautumisen jälkeen voit aloittaa ilmoittautumisen. Noudata kaikkia palvelun ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Paikka on vahvistunut, kun olet saanut laskut sähköpostiisi (HUOM! Palvelu muodostaa jäsenmaksusta ja kausimaksusta erilliset laskut). Ongelmatilanteissa ota yhteyttä toimistoon, puh. 0400 245 228 tai ilsetoimisto@gmail.com.

4. Luettuasi nämä ohjeet huolella läpi, voit siirtyä ilmoittautumispalveluun alla olevasta linkistä. Tervetuloa PRIIMA- ja Sinettiseura ILsen iloiseen ryhmään!

Siirry ILsen sähköiseen ilmoittautumispalveluun

Liikunnan riemua
lasten ja nuorten ryhmissä!
Ryhmäliikuntatunteja jokaiselle!
Liikkumisen perustaitoja leikkien ja iloiten!
Monipuolista ja hauskaa!