Harrastetelinevoimistelu

Telinevoimistelun harrasteryhmät on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoittaa taitojaan lähinnä harrastemielessä. Harrasteryhmissä on lupa harrastaa rennolla otteella, mutta kannustamme alusta saakka lapsia ja nuoria liikunnallisen elämäntavan oppimiseen koulutettujen valmentajien avulla.

Kaikissa harrasteryhmissämme pääsee harjoittelemaan ja etenemään omaan tahtiin. Ryhmissä hiotaan perusteknikoita ja jo hallussa olevia taitoja sekä toisaalta myös harjoitellaan uusia ja vaativampia taitoja. Tunneilla mm. käydään läpi telineitä ja permantoa sekä tehdään myös lihaskuntoa ja tietenkin venytellään. Telinevoimistelu kehittää mm. nopeutta, kimmoisuutta, ketteryyttä, liiketajua, lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa, esiintymistaitoa ja rohkeutta. Harjoituksissa opitaan myös ryhmässä toimimista ja muiden huomioimista. Tavoitteemme on, että ryhmissämme jokainen lapsi ja nuori pääsee toteuttamaan omia voimistelullisia unelmiaan.

Kaikista harrasteryhmistä on mahdollisuus taitojen ja motivaation riittäessä edetä myös kilpatelinevoimistelun ryhmiin näyttöjen kautta.

ILsen harrastetelinevoimistelun ryhmät on luokiteltu iän ja tason mukaan.

Tutustu ryhmiin alla olevista linkeistä:

Voimistelukoulut 5-8 v.​
Ryhmät: Hiput 5-6 v., Kupari 6-7 v. & Pronssi 7-8 v.

Tasoryhmät 9 v. ja yli
Ryhmät: Pronssi 9 v. ja yli, Hopea 9 v. ja yli & Kulta 9 v. ja yli

Varusteet

Telinevoimisteluasuksi sopivat kevyet ja joustavat sisäliikuntavaatteet tai jumppapuku. Tossuja ei tarvita. Korut ja kellot on hyvä jättää kotiin ja pitkät hiukset laitetaan kiinni.