Harrastetelinevoimistelu

Harrasteryhmät on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoittaa taitojaan lähinnä harrastemielessä. Ryhmissä harjoitellaan uusia ja vaativampia taitoja sekä hiotaan perusteknikoita ja jo hallussa olevia taitoja. Tunneilla käydään läpi telineitä ja permantoa sekä tehdään myös lihaskuntoa ja tietenkin venytellään. Ryhmällä on tavoitteina uusien ja omien taitojen kehittäminen. Ohjelmastamme löytyy kolme eri tasoista ryhmää, josta voi valita omaa taitotasoaan vastaavan.

Pronssi

Telinevoimistelun pronssiryhmä sopii aikaisemmin telinevoimistelua tai muuta liikuntaa harrastaneille ja aloittelijoille. Pronssiryhmään kuuluvat voimistelijat harjoittelevat voimistelun perusliikkeitä, kuten kuperkeikka, kärrynpyörä, käsinseisonta tuettuna ja kieppi. Pronssiryhmä harjoittelee kerran viikossa.

Hopea

Telinevoimistelun hopearyhmä sopii aikaisemmin telinevoimistelua harrastaneille lapsille ja nuorille. Hopearyhmään kuuluvilla voimistelijoilla on pronssiryhmässä harjoiteltavat perusliikkeet jo hallussa. Hopearyhmässä harjoiteltavia liikkeitä ovat mm. kärrynpyörä molempiin suuntiin, arabialainen, käsinseisonta, kiintopyörähdys ja heilunta. Hopearyhmä harjoittelee kerran viikossa.

Kulta

Telinevoimistelun kultaryhmä soveltuu aikaisemmin telinevoimistelua enemmän harrastaneille lapsille ja nuorille. Kultaryhmään kuuluvilla voimistelijoilla on pronssi- ja hopearyhmissä harjoiteltavat liikkeet jo hallussa. Kultaryhmässä harjoiteltavia liikkeitä ovat mm. arabialainen, flikki, käsinseisonta ilman tukea, kippi, kiintopyörähdys ja heilunta. Kultaryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Varusteet

Telinevoimisteluasuksi sopivat kevyet ja joustavat sisäliikuntavaatteet tai jumppapuku. Tossuja ei tarvita. Korut ja kellot on hyvä jättää kotiin ja pitkät hiukset laitetaan kiinni.