Liikuntasetelit ja sähköiset henkilöstöedut

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

ILsen ryhmäliikuntatuntikalenterista löytyy edullisesti jokaiselle jotakin!

Kausimaksun maksamiseen voi käyttää liikuntaseteleitä tai erilaisia sähköisiä henkilöstöetuuksia. Kyseessä on henkilökohtainen etu, jota voi hyödyntää vain etuuden saanut työntekijä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Jäsenmaksussa etua ei voi hyödyntää.

Otamme vastaan Smartum, Tyky ja Virike -seteleitä sekä sähköisiä SmartumPayEazybreak ja ePassin SporttiPassi henkilöstöetuuksia. Sporttipassilla voit maksaa kausimaksun maksuttomalla ePassi-sovelluksella tai verkkomaksulla (ohjeet alempana). SmartumPay-maksut maksetaan mobiilisovelluksella. 

Miten käytän? Tässä ohjeet!

Liikuntasetelit
on toimitettava ennen laskun eräpäivää toimistoon, jotta ne saadaan vähennettyä kausimaksulaskun loppusummasta! Toimita Urheilutalon aukioloaikoina liikuntasetelit kirjekuoressa seuran lukolliseen postilokeroon (kuoreen setelit täytettyinä + kausimaksulaskun tiedot, jossa haluat setelit hyödyntää). Postilokero sijaitsee Urheilutalon (os. Kotipolku 2, Imatra) aulassa heti pääovien jälkeen vasemmalla. Setelien käsittelyn jälkeen mitätöimme kausimaksulaskun järjestelmästä. Jos setelit eivät kata koko laskua, lähetämme uuden laskun automaattisesti sähköpostiisi.

Kun käytät sähköisiä henkilöstöetuuksia (Eazybreak, Sporttipassi, SmartumPay-sovellus) seura saa palveluntarjoalta ilmoituksen automaattisesti, kun suoritus on tehty. Lähetämme suorituksesi jälkeen tarvittaessa uuden kausimaksulaskun sähköpostiisi, jossa on huomioitu tekemäsi maksu.

 

Ohjeet ePassin Sporttipassin verkkomaksulla maksamiseen (vaihtoehtoisesti voit käyttää myös ePassi-sovellusta):
* Verkkomaksulla maksaessa tulee kirjautua sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla.
* Valitse verkkomaksut
* Aloita kirjoittamalla valikkoon Imatran Liikuntaseura ry/ Toimisto, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
* Kirjoita summa euroissa
* Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee tai laskun viite
* Paina maksa
* Saat meiltä suorituksen jälkeen uuden kausimaksulaskun sähköpostiisi, jossa on huomioitu tekemäsi Sporttipassin verkkomaksu.

 

Lisätietoa maksuvälineiden käytöstä saat toimistosta:
puh. 0400 245 228 
ilsetoimisto@gmail.com