Liikuntasetelit ja sähköiset henkilöstöedut

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

ILsen ryhmäliikuntatuntikalenterista löytyy edullisesti jokaiselle jotakin!

Kausimaksun maksamiseen voi käyttää liikuntaseteleitä tai erilaisia sähköisiä henkilöstöetuuksia. Kyseessä on henkilökohtainen etu, jota voi hyödyntää vain etuuden saanut työntekijä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Jäsenmaksussa etua ei voi hyödyntää.

Otamme vastaan Smartum, Tyky ja Virike -seteleitä sekä sähköisiä Tyky-Online ja Eazybreak henkilöstöetuuksia.

Meillä käy lisäksi maksuvälineenä myös ePassin SporttiPassi. Sporttipassilla voit maksaa kausimaksun toimistolla ePassi -sovelluksella tai etukäteen verkkomaksulla (ohjeet alempana), joka ei edellytä toimistolla käymistä.

Liikuntasetelit on toimitettava ennen laskun eräpäivää toimistoon, jotta ne saadaan vähennettyä kausimaksulaskun loppusummasta! Voit halutessasi jättää Urheilutalon aukioloaikoina liikuntasetelit kirjekuoressa seuran lukolliseen postilokeroon (kuoreen setelit + kopio kausilaskusta, jossa haluat setelit hyödyntää). Postilokero sijaitsee Urheilutalon (os. Kotipolku 2, Imatra) aulassa heti pääovien jälkeen vasemmalla.

 

Ohjeet ePassin Sporttipassin verkkomaksulla maksamiseen:
* Verkkomaksulla maksaessa tulee kirjautua sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla.
* Valitse verkkomaksut
* Aloita kirjoittamalla valikkoon Imatran Liikuntaseura ry/ Toimisto, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
* Kirjoita summa euroissa
* Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee tai laskun viite
* Paina maksa
* Saat meiltä suorituksen jälkeen uuden kausimaksulaskun sähköpostiisi, jossa on huomioitu tekemäsi Sporttipassin verkkomaksu.

 

Lisätietoa maksuvälineiden käytöstä saat toimistosta:
puh. 0400 245 228 
ilsetoimisto@gmail.com