Voimisteluleiri 2019

ILsen voimisteluleiri 11.-12.6.2019


Aika        
11.–12.6.2019 klo 10.00-15.00 (ti-ke, 5 h/ päivä)

Paikka         
Imatran Urheilutalon voimistelusali (os. Kotipolku 2). Toimintaa myös ulkona sään salliessa.

Kenelle        
Leiri on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille, joilla on kokemusta ennestään harrastetelinevoimistelusta (esim. voimistelukoulu tai harrasteryhmät).

Hinta

40 € ILsen jäsenet, 45 € ei-jäsenet.

Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit, lämpimän aterian Urheilutalon kahviossa sekä leiridiplomin ja –mitalin. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse toukokuussa.

Seura vakuuttaa kaikki jäsenensä Pohjolan jumppaturvavakuutuksella, seuran ulkopuolisten tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan.

Peruutusehdot

19.5.2019 jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme koko leirin hinnan. Lääkärintodistuksella palautamme leirimaksun.

Ilmoittautuminen

19.5.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli leirille ilmoittautuu määräpäivään mennessä alle 15 osallistujaa, ei leiriä mahdollisesti pystytä järjestämään.

Leirin sisältö                   

Telinevoimistelua ja lajin oheisharjoitteita koulutettujen ohjaajien johdolla. Lisäksi erilaisia toiveleikkejä, temppuilua ja mukavaa yhdessä oloa. Valmentajina leirillä toimivat ILsen koulutetut ohjaajat ja apuohjaajat.

Lisätiedot

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja leiristä voi tarvittaessa kysyä seuran toimistosta: ilsetoimisto@gmail.com tai puh. 0400 245 228.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostitse toukokuussa.

 

Ilmoittaudu mukaan pian ja varmista paikkasi!
Paikkoja on rajoitetusti.

 

Tervetuloa mukaan ILsen iloiselle leirille!

 

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE

Tule mukaan ILsen leirille!