Harrastustukihakemus

Harrastustukihaku 2020 on päättynyt!

Jokaisella lapsella on oikeus harrastuksiin riippumatta perheen elämäntilanteesta. Imatran Liikuntaseura ry tukee perheitä lasten harrastuskustannuksissa.

Seura on saanut Imatran kaupungilta avustusta vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten tai nuorten liikunnan perustoimintaan harrastusmaksujen tukemiseksi vuodelle 2020. Tuen jakamisesta päättää johtokunta.

Harrastustuen myöntämisen perusteina voi olla esimerkiksi perheen monilapsisuus, työttömyys, yksinhuoltajuus, sairaudet tai akuutit kriisit tai muista toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seuran toimesta.

Jos koet perheesi tarvitsevan tukea lapsen harrastuksen aloittamiseen tai jatkumiseen, täytä vapaamuotoinen hakemus, joka vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Hakijan nimi (lapsi)
  • Hakijan syntymäaika (tuki tarkoitettu 7-15 -vuotiaille)
  • Harjoitusryhmä kaudella 2020-2021
  • Vanhemman/ huoltajan nimi
  • Sähköpostiosoite (päätös toimitetaan tähän osoitteeseen)
  • Perustele tuentarve (vapaamuotoinen selvitys, miksi haet tukea lapselle)

Lähetä hakemus sähköpostilla seuralle osoitteeseen ilsetoimisto@gmail.com (viestin otsikoksi Harrastustuki 2020). Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä, joten tarkista, että kaikki tarvittavat tiedot löytyvät. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti. Harrastustukihakemusten käsittely päättyy, kun seuralle myönnetty avustus on kokonaisuudessaan käytetty tai sen käyttöaika on täyttynyt.