Kiitos kaudesta!

24.4.2024


Palkitut 2023-2024

ILsen kausi 2023-2024 on päättynyt ja kevätnäytös pidettiin 23.4. urheilutalolla. Lämmin kiitos kaikille esiintyjille, ohjaajille, vastuuhenkilöille, talkoolaisille ja yleisölle!

Seura palkitsi näytöksessä kauden parhaita.

Kiertopalkinnot 2023–2024

Vuoden voimistelija: Anni Miettinen

Vuoden voimistelija harjoittelee seuran kilpatelinevoimistelun ryhmässä. Hän siirtyi harrasteryhmästä kilparyhmään vasta tällä kaudella ja on kehittynyt voimistelijana pienessä ajassa huomattavan hyvin. Hän on erityisen motivoitunut treenaaja ja tekee kovimmatkin voimaharjoitukset aina loppuun asti.

Vuoden ohjaaja: Marika Miettinen

Vuoden ohjaaja on ollut jo useiden vuosien ajan tärkeä osa seuran aikuisliikuntaohjaajien tiimiä. Hänen ryhmänsä kokoontuu viikoittain urheilutalolla ja on ollut aikuisliikkujien kestosuosikki kaudesta toiseen. Hän on työssään todellinen ammattilainen ja seura on saanut hänen tunnistaan paljon positiivista palautetta. Hänellä on kyky innostaa liikkumaan ja hänen tuntiohjelmansa ovat erityisen motivoivia ja pidettyjä. Hänen tunniltaan voi lähteä kotiin aina iloisin mielin.

Vuoden juniorivalmentaja: Venla Väänänen

Vuoden juniorivalmentaja on toiminut kuluneella kaudella telinevoimistelun kilparyhmän vastuuvalmentajana. Hän on ollut seuran toiminnassa mukana pienestä pitäen. Hän voimisteli ensin kilpatelinevoimistelun puolella itse ja oman voimistelu-uran päätyttyä jatkoi seurassa valmentajana. Valmentajana hän on positiivinen, tunnollinen ja kannustava.

Vuoden iloliikkuja: Liisa Joronen

Vuoden iloliikkuja –palkinto jaetaan iloiselle ja aktiiviselle seuran aikuisliikkujalle, joka omalla olemuksellaan levittää liikunnan ilosanomaa ympärilleen. Tämän vuoden palkinnon saaja on ollut seuran toiminnassa mukana vuosikymmeniä ja osallistuu edelleen säännöllisesti jumpille Vuoksenniskalla. Hänen kohdallaan voidaan todeta, että ikä on vain numero. Hän saapuu jumppaan aina reippaana polkupyörällä ja suu hymyssä.

Lasten ja nuorten Tsemppari-palkinnot 2023–2024

Enni Jaatinen (Perheliikunta 1–4 v.)
Tomo Tiilikainen (Perhegym 4–6 v.)
Enna Väkeväinen (Voimistelukoulu Hiput 5–6 v.)
Viola Ruippo (Voimistelukoulu Kupari 6–7 v.)
Veera Iivonen (Voimistelukoulu Pronssi 7–8 v.)
Isla Miettinen (Harrastetelinevoimistelun Pronssi-ryhmä 9 v. ja yli)
Piitu Maksimainen (Harrastetelinevoimistelun Hopea-ryhmä 9 v. ja yli)
Enni Siira (Harrastetelinevoimistelun Kulta-ryhmä 9 v. ja yli)
Minja Sinkkonen (Kilpatelinevoimistelun Kilparyhmä)
Miro Nyholm (Ninjagym 7–10 v.)
Jessica Leskinen (Freegym yli 10 v.)

Tsemppari-palkinnolla palkitaan ryhmien ohjaajien valitsemat voimistelijat jokaisesta lasten ja nuorten ryhmästä. Tsemppari-palkinto myönnetään lapselle tai nuorelle, joka hyvällä asenteella ja omalla esimerkillään näyttää koko ryhmälle mallia tai on eniten kehittynyt kauden aikana.


Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja kiitos koko ILsen yhteisölle kuluneesta kaudesta!

Tulevista tapahtumista ja uudesta kaudesta 2024–2025 tiedotamme lisää viimeistään elokuun alkupuolella, joten kannattaa seurata aktiivisesti kotisivujamme ja some-kanaviamme. Toivottavasti näemme teidät kaikki taas syksyllä toiminnassa mukana.

Aurinkoista kevään jatkoa ja kesän odotusta!