Jäsentiedote, huhtikuu 2023

3.4.2023

Kevätkausi päätökseen su 23.4.

Kaikki ryhmät viettävät pääsiäislomaa 6.-10.4.2023 (to-ma).

Seuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 23.4.2023.

Kevätkauden päätösnäytös järjestetään tiistaina 25.4.2023 klo 18.00 alkaen urheilutalolla. Ovet avataan n. klo 17.45. Liput 5 €/ henkilö, alle 12 v. lapset ilmaiseksi. Lipunmyynti alkaa aulassa klo 16.30. Maksu ainoastaan käteisellä. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan lasten ja nuorten ryhmien esityksistä!

Näytöksen kenraaliharjoitukset järjestetään näytöspäivänä. Kenraaliharjoitusten ryhmäkohtaisen aikataulun voi tarkistaa kotisivujen etusivulta lähempänä. Lisätietoa ohjaajilta.

Aikuisliikkujille suunnatut kesäjumpat järjestetään kerran viikossa touko- ja kesäkuussa urheilutalolla. Ohjaajana toimii Eija Heikkinen. Lisätietoa tulossa myöhemmin, joten seuraa ilmoittelua.

Seuramme haluaa kehittää toimintaansa kaiken aikaa. Voit halutessasi antaa palautetta kotisivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta: https://www.imatranliikuntaseura.com/yhteystiedot/anna-palautetta/. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti ja halutessasi otamme sinuun yhteyttä. Halutessasi voit antaa palautetta aina myös suoraan ohjaajille tai seuran toimistoon.

Seuran toimisto palvelee arkipäivisin sähköpostitse ja puhelimitse: ilsetoimisto@gmail.com tai puh. 0400 245 228. Tiedotamme ajankohtaisista asioista aktiivisesti kotisivujen lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa.

ILse kiittää jälleen kaikkia kuluneesta kaudesta. Aurinkoista ja liikunnallista kevättä ja kesää, nähdään taas syksyllä!