Palkitut 2021-2022

24.4.2022


Toiminta jää kesätauolle 25.4. alkaen

Imatran Liikuntaseura on jälleen palkinnut kauden parhaita.

Kiertopalkinnot 2021–2022

Vuoden voimistelija: Pihla Akkila

Vuoden voimistelija harjoittelee seuran kilpatelinevoimistelun Kilpa 1 -ryhmässä. Hän on erityisen sitoutunut ja motivoitunut treenaaja. Hän innostuu kaikesta uudesta ja on kehittynyt hienosti kauden aikana.

Vuoden ohjaaja: Sari Piironen

Vuoden ohjaaja –kiertopalkinnon saaja on seuran pitkänlinjan ohjaaja, jonka ryhmät keräävät viikoittain uskollisen joukon seuran jäseniä yhteen. Hän liikuttaa seuran jäseniä aina ilon kautta. Tunneilla vallitsee mahtava tekemisen meininki, välitön tunnelma ja kotiin lähdetään aina hymyssä suin. Vuoden ohjaaja on innostava liikuttaja ja valloittava persoona, jolla on suuri seurasydän.

Vuoden juniorivalmentaja: Hilkka Kekäle

Vuoden juniorivalmentaja on toiminut kuluneella kaudella telinevoimistelun kilparyhmien ja harrasteryhmien vastuuvalmentajana. Hän on ollut seuran toiminnassa mukana jo vuosien ajan voimistellen ensin kilpatelinevoimistelun puolella itse. Kilpavoimistelu-uran päätyttyä hän siirtyi valmentajapolulle. Valmentajana hän on positiivinen, ahkera ja lapsilähtöinen.

Vuoden iloliikkuja: Leena Asikainen

Vuoden iloliikkuja –palkinto jaetaan iloiselle ja aktiiviselle seuran aikuisliikkujalle, joka omalla olemuksellaan levittää liikunnan ilosanomaa ympärilleen. Tämän vuoden palkinnon saaja on ollut seuran toiminnassa mukana useita vuosia. Hän on positiivisella ja auttavaisella asenteellaan jäänyt erityisesti mieleen.

Lasten ja nuorten Tsemppari-palkinnot 2021–2022

Jere Vuorela (Perheliikunta 1–4 v.)
Vertti Meski (Perhegym 4–6 v.)
Vilma Savolainen (Voimistelukoulu Hiput 4–5 v.)
Iina Ruottinen (Voimistelukoulu Kupari 6–7 v.)
Veera Pyykkö (Voimistelukoulu Pronssi 7–8 v.)
Piitu Hyppönen (Harrastetelinevoimistelun Pronssi-ryhmä 9 v. ja yli)
Helmi Lehto (Harrastetelinevoimistelun Hopea-ryhmä 9 v. ja yli)
Sanna Haaparanta (Harrastetelinevoimistelun Kulta-ryhmä 9 v. ja yli)
Ninni Liirus (Kilpatelinevoimistelun Kilpa 2 -ryhmä)
Inka Korpinen (Kilpatelinevoimistelun Kilpa 1 -ryhmä)
Sauli Ihanainen (Ninjagym 7–10 v.)
Eero Kauppinen (Freegym yli 10 v.)

Tsemppari-palkinnolla palkitaan ryhmien ohjaajien valitsemat voimistelijat jokaisesta lasten ja nuorten ryhmästä. Tsemppari-palkinto myönnetään lapselle tai nuorelle, joka hyvällä asenteella ja omalla esimerkillään näyttää koko ryhmälle mallia tai on eniten kehittynyt kauden aikana.


Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja kiitos koko ILsen yhteisölle kuluneesta kaudesta!

Tulevista tapahtumista ja uudesta kaudesta 2022–2023 tiedotamme lisää viimeistään elokuun alkupuolella, joten kannattaa seurata aktiivisesti kotisivujamme ja some-kanaviamme. Toivottavasti näemme teidät kaikki taas syksyllä toiminnassa mukana.

Aurinkoista kevään jatkoa ja kesän odotusta!