Jäsentiedote, huhtikuu 2022

1.4.2022


Kaikki ryhmät viettävät pääsiäislomaa 15.-18.4.2022 (pe-ma).

Seuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 24.4.2022. Perinteinen kauden päätösnäytös ja samalla myös seuran 70-vuotisjuhlanäytös on siirretty tältä keväältä.

Aikuisliikunnan kausi jatkuu toukokuulle extrajumppien merkeissä, koska kevään lähijumpat päästiin aloittamaan suunniteltua myöhemmin. Ohjaajina toimivat Annika Hautamaa ja Sari Piironen. Lisätietoa tulossa myöhemmin, joten seuraa ilmoittelua.

Seura palkitsee tänäkin vuonna kauden parhaita. Kauden 2021–2022 palkittujen lista julkaistaan kotisivujen etusivulla kevätkauden viimeisen toimintaviikon (viikko 16) lopussa. Lämpimät onnittelut kaikille!

Seuramme haluaa kehittää toimintaansa kaiken aikaa. Voit halutessasi antaa palautetta kotisivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta: https://www.imatranliikuntaseura.com/yhteystiedot/anna-palautetta/. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti ja halutessasi otamme sinuun yhteyttä. Halutessasi voit antaa palautetta aina myös suoraan ohjaajille tai seuran toimistoon.

Seuran toimisto palvelee arkipäivisin sähköpostitse ja puhelimitse: ilsetoimisto@gmail.com tai puh. 0400 245 228. Jos jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä. Tiedotamme ajankohtaisista asioista aktiivisesti kotisivujen lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa.

ILse kiittää jälleen kaikkia kuluneesta kaudesta. Aurinkoista ja liikunnallista kevättä ja kesää, nähdään taas syksyllä!