Jäsentiedote, huhtikuu 2021

12.4.2021


Imatran Liikuntaseura ILse ry:n lasten ja nuorten ryhmien toiminta jatkuu voimassa olevan lukujärjestyksen mukaan nykyisillä erityisjärjestelyillä. Yli 12-vuotiaiden, perheliikunnan ja aikuisliikkujien kevätkausi jatkuu edelleen etänä. Kaikista muutoksista ilmoitamme aina erikseen. Lue lisää tiedotteesta.

Seuran lasten ja nuorten harrasteryhmien ja aikuisliikunnan kevätkausi päättyy sunnuntaina 25.4.2021. Perinteinen kauden päätösnäytös ja alkukesän lasten ja nuorten voimisteluleiri on koronatilanteen takia peruttu. Aikuisliikunnan kesäjumppien mahdollisesta toteutumisesta tiedotetaan erikseen.

Seura palkitsee tänäkin vuonna jälleen kauden parhaita. Kauden 2020–2021 palkittujen lista julkaistaan kotisivujen etusivulla kevätkauden viimeisen toimintaviikon (viikko 16) lopussa. Lämpimät onnittelut jo ennakkoon kaikille!

Seuramme haluaa kehittää toimintaansa kaiken aikaa. Voit halutessasi antaa palautetta kotisivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti ja halutessasi otamme sinuun yhteyttä. Halutessasi voit antaa palautetta aina myös suoraan ohjaajille tai seuran toimistoon.

Seuran toimisto palvelee arkipäivisin kaikissa kysymyksissä sähköpostitse ja puhelimitse: ilsetoimisto@gmail.com tai puh. 0400 245 228. Jos jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä. Tiedotamme ajankohtaisista asioista aktiivisesti kotisivujen lisäksi myös Facebookissa (ImatranLiikuntaseura) ja Instagramissa (@imatranliikuntaseura).

ILse kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta.

Aurinkoista ja liikunnallista kevättä ja kesää kaikille, nähdään viimeistään taas syksyllä!