Palkitut 2019-2020

6.4.2020

Kauden päätösnäytös jouduttiin perumaan tänä vuonna koronavirustilanteen vuoksi. Kuva on viime vuoden kevätnäytöksestä.
Kauden päätösnäytös jouduttiin perumaan tänä vuonna koronavirustilanteen vuoksi. Kuva on viime vuoden kevätnäytöksestä.

Imatran Liikuntaseura on jälleen palkinnut kauden parhaita.
 

Kiertopalkinnot 2019-2020

Vuoden voimistelija: Nuppu Tiainen

Nuppu Tiainen on superahkera ja motivoitunut voimistelija, joka on kehittynyt viime vuosien aikana huimasti. Tällä kaudella Nuppu kilpaili C-luokassa ja nappasi pronssia syksyllä Joensuusta. Nuppu on erityisen vahva puomilla, jossa hän tekee kauniita, voimistelullisia sarjoja.

Vuoden ohjaaja: Annika Hautamaa
Vuoden ohjaaja –kiertopalkinnon saaja Annika on ammattitaitoinen ja suosittu ohjaaja, joka on ohjannut seurassa aikuisten ryhmäliikuntatunteja jo noin 25 vuoden ajan. Hänen tunneilleen on mukava tulla ja niiltä lähtee hymyssä suin. Annika on myös vuodesta toiseen ollut erittäin aktiivisesti aina seuran talkoissa mukana ja lisäksi toiminut eri vastuu- ja toimihenkilötehtävissä. Hän on myös innokas kouluttautuja ja haluaa jatkuvasti kehittyä lisää. Kauden keskeytyessä poikkeustilanteen vuoksi Annika teki ansioituneesti erityisen pidettyjä jumppatallenteita kaikkien jäsenien iloksi seuran YouTube-kanavalle.

Vuoden juniorivalmentaja: Suvi-Tuuli Skyttä
Vuoden juniorivalmentaja on energinen seuran lasten ja nuorten ryhmien ohjaaja. Hän toimii seurassa aktiivisesti monella saralla ja on tällä kaudella ohjannut ahkerasti sekä harraste- että kilparyhmiä. Lisäksi hän on tämän kauden aikana osallistunut erityisen aktiivisesti liiton laji- ja täydennyskoulutuksiin ja saanut oikeuden toimia arvostelutuomarina tyttöjen kilpalinjan B-luokan kilpailuissa.

Kiertopalkinnot jaetaan poikkeustilanteen takia myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Aikuisliikunta
Iloliikkuja 2019-2020: Satu Tammela-Salopelto
Vuoden iloliikkuja –palkinto jaetaan iloiselle ja aktiiviselle seuran aikuisliikkujalle, joka omalla olemuksellaan levittää liikunnan ilosanomaa ympärilleen. Tämän vuoden palkinnon saaja on ollut seuran toiminnassa mukana useita vuosia. Hän on positiivisella ja auttavaisella asenteellaan jäänyt erityisesti mieleen.

Lasten ja nuorten Tsemppari-palkinnot 2019-2020

Liinu Luukkonen (Perheliikunta 1-4 v.)
Rebekka Nironen (Voimistelukoulu Pantterit 4-5 v.)
Anni Miettinen (Voimistelukoulu Gepardit 6-7 v.)
Hertta Purhonen (Voimistelukoulu Puumat 8-9 v.)
Minttu Pellinen (Harrastetelinevoimistelun Pronssi-ryhmä yli 9 v.)
Viljami Asikainen (Harrastetelinevoimistelun Hopea-ryhmä yli 9 v.)
Enna Kujala (Harrastetelinevoimistelun Kulta-ryhmä yli 9v.)
Susanna Gezuri (Kilpatelinevoimistelun Kilpa 1 -ryhmä)
Elsi Kujala (Kilpatelinevoimistelun Kilpa 2 -ryhmä)
Inka Korpinen (Kilpatelinevoimistelun Kilpa 3 -ryhmä)
Leo Friman (Volttikoulu 7-10 v.)
Aaron Zörner (FreeGym yli 10 v.)

Tsemppari-palkinnolla palkitaan ryhmien ohjaajien valitsemat voimistelijat jokaisesta lasten ja nuorten ryhmästä. Tsemppari-palkinto myönnetään lapselle tai nuorelle, joka hyvällä asenteella ja omalla esimerkillään näyttää koko ryhmälle mallia tai on eniten kehittynyt kauden aikana. Tsemppari-palkinnot lähetetään tänä vuonna poikkeustilanteen takia palkinnonsaajille postitse.

 

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja kiitos koko ILsen yhteisölle kuluneesta kaudesta! Kuluva kevät on ollut yllätyksellinen ja haasteellinen, mutta yhdessä tästäkin varmasti selvitään. Tulevista tapahtumista ja uudesta kaudesta 2020–2021 tiedotamme lisää jälleen elokuun alkupuolella, joten kannattaa seurata aktiivisesti kotisivujamme ja some-kanaviamme. Toivottavasti näemme teidät kaikki taas syksyllä toiminnassa mukana.

Aurinkoista kevään jatkoa ja kesän odotusta!