Stara-tapahtuma 9.2.2019

10.1.2019


Tervetuloa ILsen Staraan!
Tervetuloa ILsen Staraan!

KISAPALVELUUN

 

ILse järjestää TELINEVOIMISTELUN STARA-TAPAHTUMAN
lauantaina 9.2.2019 Imatran Urheilutalolla.

Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia noin 7-12 vuotiaille voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Stara-tapahtumissa voi esittää voimisteluohjelman, liikesarjan tai tanssiesityksen joko yksin tai yhdessä. Esitys voi olla itse luotu tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelma. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan kirjallisen palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon. Osallistujia ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Esiintymisasuna voi olla voimistelupuku tai jokin muu ohjelmaan ja voimisteluun sopiva asu.

STARA-LAJIT
Tapahtumaan voi osallistua seuraavissa lajeissa: yksilö NTV ja yksilö MTV (rekki, permanto, puomi, paavonpuomi, hyppy ja eritasonojapuut).

KILPAILULUPA JA VAKUUTUKSET
Kilpailijoilla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton Staralisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tehdään seuroittain kisapalvelun kautta 11.1.2019–27.1.2019 välisenä aikana, ei jälki-ilmoittautumisia. Stara-tapahtumaan ilmoittautuessa kilpailulisenssi tulee olla voimassa.

OSALLISTUMISMAKSU
1 arviointi/ voimistelija 15€/ hlö. Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Peruutukset 27.1.2019 mennessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä.

ARVIT
Osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa tapahtumassa käytettävissä olevat Arvit 27.1.2019 mennessä osoitteeseen kristiina.pakkanen@gmail.com. Jokaiselta osallistuvalta seuralta tulee olla Arvi ja/ tai tuomari kilpailijoiden mukana. Stara-tapahtumissa palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit.

TAPAHTUMAN AIKATAULU
klo 11.00 Voimistelusalin valmistelu
klo 11.15 Arvi- ja tuomaripalaveri voimistelusalissa
klo 11.00-11.30 Verryttelyä juoksusuoralla
klo 11.30-11.55 Harjoittelua telineillä
Klo 11.55 Järjestäytyminen alkumarssiin pukuhuonekäytävälle ja aulaan
klo 12.00 Avausmarssi saliin
klo 12.05–13.30 Kilpailusuoritukset  

LISÄTIETOA

kristiina.pakkanen@gmail.com tai ilsetoimisto@gmail.com

TERVETULOA!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HUOM! Imatran Liikuntaseuran omat voimistelijat ilmoitetaan tapahtumaan 27.1.2019 mennessä seuraavasti:

1. Lisenssin hankkiminen
Stara-tapahtumaan osallistuva tarvitsee Stara-lisenssin. Lisenssi maksaa 10,50 € ja vakuutus 3,50 €. Kokonaismaksu koostuu lisenssistä ja 15 € osallistumismaksusta. Lisenssien osto tapahtuu seuran sähköisen ilmoittautumis- ja jäsentietopalvelun kautta. Lisäohjeet löytyvät Suomen Voimisteluliiton kotisivuilta: http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta. PIKAOHJEET lisenssin ostoon löydät täältä. HUOM! Tyttöjen lajiksi valitaan NTV Naisten telinevoimistelu ja poikien MTV Miesten telinevoimistelu.

2. Ilmoittautuminen sähköpostitse
Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Stara-tapahtuma” ja viestiin seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi
  • ryhmä
  • ikä
  • lisenssin maksupäivä

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Kristiina Pakkanen (puh. 040 514 7202) ja viestit lähetetään osoitteeseen kristiina.pakkanen@gmail.com.

Ilmoita lisäksi mahdollisimman pikaisesti ryhmän valmentajalle/ ohjaajalle, että lapsesi on osallistumassa Stara-tapahtumaan, jotta se pystytään huomioimaan treenien sisällössä!