Tule mukaan Gymnaestradaan!

29.9.2017


Osallistu kesän 2018 suurtapahtumaan: Voimistelun Suomi Gymnaestradaan 7.–10.6.2018 Turussa!

Voimistelun suurtapahtumaan odotetaan 10 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. Tapahtuma koostuu muun muassa näytöksistä, kilpailuista, kenttäohjelmista, koulutuksista, iltaohjelmista ja voimistelun kokeiluista.  Voimistelijoille suurtapahtumat ovat odotettuja tilaisuuksia esiintyä, kerätä uusia kokemuksia ja tavata tuttuja. Turussa järjestettävä voimistelutapahtuma on tärkeä voimisteluseuroille, koska se kokoaa kaikkien eri voimistelulajien harrastajat ja kilpailijat yhteen. 

Suomi Gymnaestradan pääjuhla pidetään sunnuntaina 10.6.2018. Juhlassa tullaan näkemään kymmenkunta näyttävää, eri-ikäisten voimistelijoiden tekemää kenttäohjelmaa. ILseläiset ovat mukana Ilon myrsky – kenttäohjelmassa (kuntoliikunta, aikuiset yli 16 v.) tai Elämän voima – kenttäohjelmassa (tanssillinen voimistelu, aikuiset yli 25 v.). Harjoitukset järjestetään sunnuntaisin kevätkauden aikana. Ohjaajana toimii Suvi Kaukovalta. Ryhmän min. koko 6 hlöä.

Osallistujien kustannukset: tapahtumapassi ja pukumaksu sekä mahdolliset ateria-, majoitus- ja matkakulut. Kenttäohjelman harjoituksista ei veloiteta mitään.

Tapahtumainfo ja ennakkoilmoittautumiset
su 8.10.2017 klo 14–15.00
Urheilutalon voimistelusalissa.
Tervetuloa!