Jumppapäivä la 6.2. klo 13-16.00

14.1.2016

Tule mukaan!
Tule mukaan!

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!

ILsen perinteinen jumppapäivä järjestetään lauantaina 6.2.2016 klo 13-16.00 Urheilutalon voimistelusalissa.

Hinnat: 5 €/ tunti seuran jäseniltä ja 7 €/tunti muilta. Maksu paikan päällä käteisellä.
Huom. Urheilutalon käyttömaksu 1,20 €. Ei ennakkoilmoittautumista.

Päivän ohjelma:
Klo 13-14.00 BodyVive 30’ ja CXWorx 30’, ohjaajina: Annika Hautamaa, ILse ry ja Mirka Miettinen
Klo 14-15.00 Piloxing, ohjaaja: Tiina Naukkarinen
Klo 15-16.00 BodyBalance, ohjaaja: Suvi Korhonen

Tuntikuvaukset:
- BodyVive 30’: Kaikille sopiva tunti, jota kuvaavat sanat helppo, tehokas ja hyvä mieli. Musiikki koostuu eri tyylilajien kappaleista ja ne ovat saaneet vaikutteita muista Les Mills -tunneista. Tunti sopii hyvin sekä niille, jotka tulevat ekaa kertaa ryhmäliikuntatunnille, että jo pidempään käyneille. Tämä on todellakin tunti, jonka voi sanoa sopivan kaikille!
- CXWorx 30’: Jos etsit nopeaa ja tehokasta treeniohjelmaa, niin CXWorx on kuin luotu sinulle. Keskivartaloon keskittyvä CXWorx treenaa täydellisesti lihaksia, jotka yhdistävät kehosi ylä- ja alaosan. Se on ihanteelinen treeni vatsalle ja pakaroille, samalla kehittäen kehon toiminnallista voimaa. Se auttaa sinua juoksemaan nopeammin, pelaamaan kovemmin ja tulemaan vahvemmaksi. Se auttaa myös ehkäisemään vaurioita ja vammoja. 
- Piloxing: Uusi kuuma laji suoraan Hollywoodista. Piloxing yhdistää Pilateksen kuntonyrkkeilyyn, ja näistä muodostuukin omaperäinen treeni, joka muokkaa lihaksia, voimistaa keskivartalon kannattajalihaksia ja polttaa hurjan määrän kaloreita. Piloxing on hauskaa ja haastavaa jokaiselle ikään ja kuntoon katsomatta. Piloxing yhdistää nyrkkeilyn voiman, nopeuden ja ketteryyden Pilateksen kehonmuokkaukseen ja jäntevyyteen. Lisää tähän vielä hauskuus ja seksikkäät tanssiliikkeet, niin tiedät mitä Piloxing on.
- BodyBalance: BodyBalancessa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat holistisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle, että mielelle harmonia ja tasapaino.

ILsen kevätkausi nyt puoleen hintaan, liity mukaan täältä!