Stara-tapahtuma 30.1.2016

11.11.2015

Tervetuloa Stara-tapahtumaan!
Tervetuloa Stara-tapahtumaan!

ILse järjestää TELINEVOIMISTELUN STARA-TAPAHTUMAN
lauantaina 30.1.2016 Imatran Urheilutalolla.

Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia pienille voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Stara-tapahtumissa voi esittää voimisteluohjelman, liikesarjan tai tanssiesityksen joko yksin tai yhdessä. Esitys voi olla itse luotu tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelma. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan kirjallisen palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon. Osallistujia ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Esiintymisasuna voi olla voimistelupuku tai jokin muu ohjelmaan ja voimisteluun sopiva asu.

STARA-LAJIT
Tapahtumaan voi osallistua seuraavissa lajeissa: Telinevoimistelu (rekki, permanto, puomi, paavonpuomi, hyppy, eritasonojapuut) ja permantomatolla tapahtuvat pienet sarjat/ esitykset.

KILPAILULUPA JA VAKUUTUKSET
Kilpailijoilla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton Staralisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tehdään seuroittain kisapalvelussa lajit-valikon kautta 1.12.2015–15.1.2016 välisenä aikana, ei jälki-ilmoittautumisia. Stara-tapahtumaan ilmoittautuessa kilpailulisenssi tulee olla voimassa.

OSALLISTUMISMAKSU
Yksilövoimistelijat, 1 arviointi/ voimistelija 12€/ hlö ja pienryhmät, 1 arviointi/ 2-4 voimistelijaa 25 €/ ryhmä.
Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Peruutukset 15.1.2016 mennessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä.

ARVIT
Osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa tapahtumassa käytettävissä olevat Arvit 15.1.2016 mennessä osoitteeseen kristiina.pakkanen@gmail.com. Jokaiselta osallistuvalta seuralta tulee olla Arvi ja/ tai tuomari kilpailijoiden mukana. Stara-tapahtumissa palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit.

TAPAHTUMAN AIKATAULU
klo 10.00 Voimistelusalin valmistelu
klo 10.45 Arvi- ja tuomaripalaveri voimistelusalissa
klo 11.00-11.30 Verryttelyä juoksusuoralla
klo 11.30-11.55 Harjoittelua telineillä
Klo 11.55 Järjestäytyminen alkumarssiin pukuhuonekäytävälle ja aulaan
klo 12.00 Avausmarssi saliin
klo 12.05–13.30 Kilpailusuoritukset  

LISÄTIETOA

ilsetoimisto@gmail.com

TERVETULOA!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HUOM! Imatran Liikuntaseuran omat voimistelijat ilmoitetaan tapahtumaan 15.1.2016 mennessä seuraavasti:

1. Lisenssin hankkiminen
Stara-tapahtumaan osallistuva tarvitsee Stara-lisenssin (entinen Asema-lisenssi). Lisenssi maksaa 7,5 € ilman vakuutusta ja 11 € vakuutuksen kanssa. Stara-lisenssi tilataan osoitteesta https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=13914. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

2. Ilmoittautuminen sähköpostitse
Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Stara-tapahtuma” ja viestiin seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi
  • ryhmä
  • ikä
  • lisenssin maksupäivä

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Kristiina Pakkanen (puh. 040 514 7202) ja viestit lähetetään osoitteeseen kristiina.pakkanen@gmail.com.