Jumppapäivä la 7.2.2015 klo 14-17.00

25.1.2015

Tule mukaan liikkumaan!
Tule mukaan liikkumaan!

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!

ILsen perinteinen jumppapäivä järjestetään lauantaina 7.2.2015 klo 14-17.00 Urheilutalon voimistelusalissa.

Hinnat: 5 €/ tunti. Maksu paikan päällä käteisellä.
Huom. Urheilutalon käyttömaksu 1,20 €. Ei ennakkoilmoittautumista.

Päivän ohjelma:
Klo 14-15.00 Heart & Core, ohjaaja: Annika Hautamaa, ILse ry
Klo 15-16.00 Sh´Bam, ohjaaja: Noora Kähkönen
Klo 16-17.00 Jooga, ohjaaja: Noora Kähkönen

Tuntikuvaukset:
- Heart & Core: Suomen Voimisteluliitto Svolin huippukouluttajien suunnitelema valmistuntimalli, joka keskittyy keskivartalon kannatteluun, asennon hallintaan, pinnallisten ja syvien keskivartalon lihasten vahvistamiseen sekä lihastasapainoon. Tunnin ensimmäisellä puolikkaalla lämmitellään ja nostetaan sykettä yksinkertaisilla ja hauskoilla sarjoilla ja toisessa osioissa keskitytään keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja asennon hallintaan kaikissa liikkeissä. Tunti on helppo ja yksinkertainen, mutta tehokas.
- Sh´Bam: Les Mills SH’BAM® -tunti on hikinen 45 minuuttinen, jossa jammaillaan erilaisia tanssityylejä. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. Tanssikokemusta osallistujilla ei tarvitse olla lainkaan, halu hullutella ja nauttia hikisestä liikkumisesta on suositeltavaa. Tunti sopii vasta - alkajalle ja kokeneemmalle kuntoilijalle. Come as you are, leave as a star!
- Jooga: Harjoittelumuoto koko keholle ja mielelle. Tällä tunnilla parannat tasapainoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja notkeutta sekä henkistä hyvinvointia. Joogan harjoitteleminen auttaa stressin hallintaa ja poistaa jännitystä. Tunnin liikkeet sopivat hyvin ensikertalaisille.

ILsen kevätkausi nyt puoleen hintaan, liity mukaan täältä!