Voimisteluleiri 2018

ILsen voimisteluleiri 13.-14.6.2018


Aika        
13.–14.6.2018 klo 10.00-15.00 (ke-to, 5 h/ päivä)

Paikka         
Imatran Urheilutalon voimistelusali (os. Kotipolku 2). Toimintaa myös ulkona sään salliessa.

Kenelle        
Leiri on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille tytöille ja pojille, joilla on kokemusta ennestään harrastetelinevoimistelusta (esim. voimistelukoulu).

Hinta

40 € ILsen jäsenet, 45 € ei-jäsenet.

Urheilutalon käyttömaksu on 1,20 €/ pvä, joka maksetaan kassalle saapuessa.

Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit, lämpimän aterian Urheilutalon kahviossa sekä leiridiplomin ja –mitalin. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse toukokuussa.

Leirillä on mahdollisuus suorittaa myös Stara-merkki. Huomaathan, että Stara-merkin suorittaja tarvitsee voimassa olevan Stara-lisenssin.

Seura vakuuttaa kaikki jäsenensä Pohjolan jumppaturvavakuutuksella, seuran ulkopuolisten tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan.

Peruutusehdot

20.5.2018 jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme koko leirin hinnan. Lääkärintodistuksella palautamme leirimaksun.

Ilmoittautuminen

20.5.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli leirille ilmoittautuu määräpäivään mennessä alle 15 osallistujaa, ei leiriä mahdollisesti pystytä järjestämään.

Leirin sisältö                   

Telinevoimistelua ja lajin oheisharjoitteita koulutettujen ohjaajien johdolla. Lisäksi erilaisia toiveleikkejä, temppuilua ja mukavaa yhdessä oloa. Valmentajina leirillä toimivat Kristiina Pakkanen ja Suvi Kaukovalta, lisäksi mukana myös muutamia apuohjaajia.

Lisätiedot

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja leiristä voi tarvittaessa kysyä seuran toimistosta: ilsetoimisto@gmail.com tai puh. 0400 245 228.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostitse toukokuussa.

 

Ilmoittaudu mukaan pian ja varmista paikkasi!
Paikkoja on rajoitetusti.

 

Tervetuloa mukaan ILsen iloiselle leirille!

 

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE

Suorita Stara-merkki!

ILsen voimisteluleirillä on mahdollisuus suorittaa Stara-merkki. Stara-merkki on kaikkien voimistelulajien yhteinen aloitusmerkki, jonka suorittamiselle ei ole ala- eikä yläikärajaa. Merkki pohjautuu voimistelijoiden urapolun lapsuusvaiheeseen ja liikkeet ovat alkeis- ja alkeisjatkopassista tuttuja liikkeitä. Lue lisää.

Stara-merkin suorittaja tarvitsee voimassa olevan Stara-lisenssin. Stara-lisenssin hankkiminen tapahtuu seuran jäsenpalvelu-ohjelmalla. Lue pikaohjeet ennen lisenssien ostoa. HUOM! Jos lapsi on osallistunut kauden 2017-2018 aikana Stara-tapahtumaan, ko. tapahtumaan hankittu lisenssi on voimassa 31.8.2018 saakka.

Tule mukaan ILsen leirille!