Voimistelukoulu

Voimistelukoulussa opitaan liikkumisen perustaitoja leikkien ja iloiten!

Voimistelukoulussa vahvistetaan perusliikkumis- ja voimistelutaitoja telinevoimistelua painottaen. Tunneilla tehdään liikkeitä eri telineillä ja välineillä. Jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti – oli tavoitteena sitten harrastaminen tai kilpailuihin tähtääminen.

Voimistelukoulua voi lyhyesti kuvailla liikkumisen portaiksi, joissa iän ja taidon myötä noustaan  portaalta toiselle. Oppimisen tueksi jokainen lapsi saa Voimistelupassin, joka tekee harjoittelusta tavoitteellista. Passiin kerättävät tarrat erilaisista tavoiteliikkeistä auttavat lasta opettelemaan voimistelun perusliikkeitä ja innostavat lapsia harjoitteluun.

Voimistelukoulua ohjaa Suomen Voimisteluliiton Jumppakoulu–koulutuksen käynyt ohjaaja yhdessä apuohjaajan kanssa. Ohjaaja hallitsee lasten ohjauksen perustaidot ja perusvoimistelun opettamisen vaiheet.

Voimistelukoulussa lasta opastetaan ja kannustetaan liikkumaan sekä innostumaan voimistelusta.

Katso Voimistelukoulun esittelyvideo.

Voimistelukouluryhmät tytöille ja pojille

  • Pantterit 4-5 v.  

  • Gepardit 6-7 v.

  • Puumat 8-9 v.

ILsen voimistelukouluryhmien harjoitusajat löydät täältä.

Hinnat

Ilmoittautuminen

Vakuutus

ILse ei ole vakuuttanut harrastevoimistelijoitaan. Voimisteluliiton tarjoaman edullisen Jumppaturva-vakuutuksen voi ottaa seuramme kautta.

Lue lisää täältä.