Tasoryhmät 9 v. ja yli

ILsen ohjelmassa on kolme 9  v. ja vanhemmille harrastetelinevoimistelijoille tarkoitettua tasoryhmää, joista jokainen harrastaja voi valita itselleen sopivan. Tasoryhmät ovat avoimia kaikille ja erillisiä testejä niihin ei järjestetä.

Pronssi 9 v. ja yli

2014 ja aiemmin syntyneet

Telinevoimistelun 9 v. ja yli pronssiryhmä sopii aikaisemmin telinevoimistelua tai muuta liikuntaa harrastaneille ja aloittelijoille. Pronssiryhmään kuuluvat voimistelijat harjoittelevat voimistelun perusliikkeitä, kuten kärrynpyörä, käsinseisonta tuettuna ja kieppi. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Urheilutalon voimistelusalissa. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa naisten telinevoimistelun merkkejä.

Hopea 9 v. ja yli

2014 ja aiemmin syntyneet

Telinevoimistelun 9 v. ja yli hopearyhmä sopii aikaisemmin telinevoimistelua harrastaneille lapsille ja nuorille. Hopearyhmään kuuluvilla voimistelijoilla on pronssiryhmässä harjoiteltavat perusliikkeet jo hallussa. Hopearyhmässä harjoiteltavia liikkeitä ovat mm. kärrynpyörä molempiin suuntiin, arabialainen, käsinseisonta, kiintopyörähdys ja heilunta. Hopearyhmä harjoittelee kerran viikossa 1,5 tuntia Urheilutalon voimistelusalissa. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa naisten telinevoimistelun merkkejä.

Kulta 9 v. ja yli

2014 ja aiemmin syntyneet

Telinevoimistelun 9 v. ja yli kultaryhmä soveltuu aikaisemmin telinevoimistelua enemmän harrastaneille lapsille ja nuorille. Kultaryhmään kuuluvilla voimistelijoilla on pronssi- ja hopearyhmissä harjoiteltavat merkkiliikkeet jo hallussa. Kultaryhmässä harjoiteltavia liikkeitä ovat mm. arabialainen, flikki, käsinseisonta ilman tukea, kippi, kiintopyörähdys ja heilunta. Kultaryhmä harjoittelee kaksi tuntia viikossa Urheilutalon voimistelusalissa. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa naisten telinevoimistelun merkkejä.

Harrastetelinevoimistelun Hopea 2019-2020