Stara-tapahtuma 10.2.2018

13.12.2017

Tervetuloa ILsen Staraan!
Tervetuloa ILsen Staraan!

ILse järjestää TELINEVOIMISTELUN STARA-TAPAHTUMAN
lauantaina 10.2.2018 Imatran Urheilutalolla.

Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia noin 7-12 vuotiaille voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Stara-tapahtumissa voi esittää voimisteluohjelman, liikesarjan tai tanssiesityksen joko yksin tai yhdessä. Esitys voi olla itse luotu tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelma. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan kirjallisen palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon. Osallistujia ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Esiintymisasuna voi olla voimistelupuku tai jokin muu ohjelmaan ja voimisteluun sopiva asu.

STARA-LAJIT
Tapahtumaan voi osallistua seuraavissa lajeissa: yksilö NTV ja yksilö MTV (rekki, permanto, puomi, paavonpuomi, hyppy ja eritasonojapuut).

KILPAILULUPA JA VAKUUTUKSET
Kilpailijoilla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton Staralisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tehdään seuroittain kisapalvelussa lajit-valikon kautta 18.12.2017–28.1.2018 välisenä aikana, ei jälki-ilmoittautumisia. Stara-tapahtumaan ilmoittautuessa kilpailulisenssi tulee olla voimassa.

OSALLISTUMISMAKSU
1 arviointi/ voimistelija 12€/ hlö. Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Peruutukset 28.1.2018 mennessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä.

Lisäksi Imatran Urheilutalon käyttömaksu 1,20 €/ krt/ hlö, joka maksetaan kassalle.

ARVIT
Osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa tapahtumassa käytettävissä olevat Arvit 28.1.2018 mennessä osoitteeseen kristiina.pakkanen@gmail.com. Jokaiselta osallistuvalta seuralta tulee olla Arvi ja/ tai tuomari kilpailijoiden mukana. Stara-tapahtumissa palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit.

TAPAHTUMAN AIKATAULU
klo 11.00 Voimistelusalin valmistelu
klo 11.15 Arvi- ja tuomaripalaveri voimistelusalissa
klo 11.00-11.30 Verryttelyä juoksusuoralla
klo 11.30-11.55 Harjoittelua telineillä
Klo 11.55 Järjestäytyminen alkumarssiin pukuhuonekäytävälle ja aulaan
klo 12.00 Avausmarssi saliin
klo 12.05–13.30 Kilpailusuoritukset  

LISÄTIETOA

kristiina.pakkanen@gmail.com tai ilsetoimisto@gmail.com

TERVETULOA!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HUOM! Imatran Liikuntaseuran omat voimistelijat ilmoitetaan tapahtumaan 28.1.2018 mennessä seuraavasti:

1. Lisenssin hankkiminen
Stara-tapahtumaan osallistuva tarvitsee Stara-lisenssin. Lisenssi maksaa 10,50 € ja vakuutus 3,50 €. Lisenssien osto tapahtuu seuran sähköisen ilmoittautumis- ja jäsentietopalvelun kautta. Lisäohjeet löytyvät Suomen Voimisteluliiton kotisivuilta: http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta. PIKAOHJEET lisenssin ostoon löydät täältä.

2. Ilmoittautuminen sähköpostitse
Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Stara-tapahtuma” ja viestiin seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi
  • ryhmä
  • ikä
  • lisenssin maksupäivä

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Kristiina Pakkanen (puh. 040 514 7202) ja viestit lähetetään osoitteeseen kristiina.pakkanen@gmail.com.